Information till dig som börjar ny termin

Informationen nedan gäller dig som redan är student på högskolan och fortsätter dina studier. För dig som är nyantagen finns sidan Ny som student.

Nedan finns information gällande behörighet och registrering inför kommande termin. Det gäller dig som går på följande program: socionomprogrammet, sjuksköterskeprogrammet, specialistsjuksköterskeprogrammen.

Du som går på kandidatprogrammet i teologi får information om din behörighet och registrering i samband med att du gör dina kursval.

Se över din behörighet inför kommande termin.

Är du inte behörig kan du normalt inte påbörja nästa termin och därmed inte registrera dig eller vara delaktig i utbildningen.

Logga in i Ladok för att se dina betyg och högskolepoäng, logga in här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Viktigt att se över dina resultat från tidigare terminer. Vilka kurser och moduler du ska vara klar med inför varje termin hittar du på itslearning under fliken Grupper.

Har du frågor om dina betyg kontakta din kursledare. Vid övriga frågor mejla utbildningsstod@mchs.se.


Inte behörig till nästa termin?

Om du inte är behörig kan du inte registrera dig i Ladok. Kontakta din studierektor för studieplanering. Läs mer i detta dokument , 131.4 kB. på vad du behöver göra för att bli behörig till kommande termin. Ansök om eventuell dispens, här.

 

registrera dig i ladok inför nästa termin

Under registreringsperioden ska du registrera dig på dina kurser i Ladok för att behålla din plats på utbildningen. Information om när du kan registrera dig får du via itslearning inför varje termin. Se lathund här , 218.3 kB., för hur du registrerar dig. Du loggar in i Ladok via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

när du har registrerat dig i ladok!

När du har registrerat dig får du tillgång till dina kurser i kursrummet i itslearning!


Vill du komma i kontakt med en studiehandläggare mejla till utbildningsstod@mchs.se


Sidinformation

Senast uppdaterad:
21 maj 2024